kondi mix

Posted: december 10, 2011 in Konditerem

Bezony megint jo hosszu volt a kihagyas. Ennek van par oka. Az egyik, hogy sokszor nem volt idom leulni rendesen irni egyet az aktualis esemenyekrol. Aztan igazabol egyik edzes sem ert egy teljes bejegyzest. Rajottem, ha ritkabban irok tobb az olvaso, ugyhogy inkabb tobb mindent zsufolok egy irasba.:)

Vegyuk szepen sorra:)

Volt egy ket alkalom Zsoltival a konditeremben, amit a hatunk kozepere sem kivantunk. Na ezeken ereztuk igazan a konditerem elonyeit. Meg is beszeltuk, hogy marpedig ezeken a napokon meg se mozdulnank, ha nem lenne a berlet befizetve. De ha mar bent vagyunk mindent lelkiismeretesen megcsinalunk. A vegere meg jol is esik es ez kulon orom, hogy legkozelebb is bemenjunk, ha van kedvunk ha nincs. Nehezebb pillanatokban amugy az a trukkom, hogy atvagom az agyam a szamolassal. Most ugye egy-egy gyakorlatbol 3×15-ot kell csinalni. En meg ugy szamolok, hogy egy 15os kort haromszor otnek vagy egyszer tizig aztan meg otig szamolok. Igy mindig olyan mintha kevesebb lenne hatra es arra gondolok, hogy mar csak ennyi es kesz. Raadasul mukodik is.:)

Volt egy nap amikor egyedul kellett mennem, mert Zsolti dolgozott. Na az vicces volt. Nem, nem azert, mert sokat hahotaztam magamban:D Hanem csak ugy. Az idozites kicsit nehez volt. Ha ketten vagyunk akkor felvaltva csinaljuk annyi piheno mindig eppen eleg. De igy neha tul sok volt neha keves. Mikor eppen hogy jutott eszembe. Picit korabban is vegeztem ha jol emlekszem.

Aztan jott az aggodas, hogy mi lesz Duabiban. Szerencsere nem kellett sokaig. Egy Ramada hotelben vagyunk ami igen nivos hely igy a helyi konditerem is megoldott. Sot szauna es uszoda is van. 🙂 Az uszodat nem emlitenem mint opcio, mert szerintem 10m sincs a medence:D De a konditerem hozza a minimalt. Szinte mindent meg tudok csinalni, amit kell. A has triszetten kell nemi valtoztatast eszkozolni, de annyi baj legyen. A hatas nem marad el. Sajnos a penteki gyuras kicsit kurtara sikeredett, mert elfelejtettem, hogy 10-kor bezar en meg 8.53-kor kaptam eszbe, hogy sietni kell:D Hetfon folytatom az egyedul edzest, mikozben Zsolti odahaza Bocival a volt csoporttarsaval gyur. Ugyhogy nem aggodom jol allnak az edzesek:)

Mivel az alapozo edzesem 3 helyett 6 hetig tart a munkank miatt, ezert ertheto okokbol nem tul erdekes. Nincsenek extra kihivasok vagy becsinalos napok. December 26-an indul a kovetkezo edzesprogram, azt  hiszem utana lesznek gyuros elmenyek dogivel;)

tovabbra se halljak senkirol semmi lustulosat;)

Hozzászólások
  1. Hombre szerint:

    Az elozo poszt kapcsan tanacsolnam hogy tartsatok rovidebb de intenzivebb edzeseket, es egy napra szerintem sok ennyi fele gyakorlat. Probald meg jol szetvalogatni, minthogy hat-gugolas,karok-has. Fontos hogy ne ugy fejezd be az edzest hogy elpusztultal hanem hogy fel legyel tuninngolva ugy, hogy ha szukseg lenne ra akkor darabokra tepnel egy medvet. Igy nem lesz annyira az az erzesed hogy jaj ma de kurvara nincs kedvem, mert az edzesek vegeztevel inkabb magabiztosnak erzed majd magad mint meggyotortnek. Csak kemenyen 🙂

    • noekezet szerint:

      Koszi a tanacsot ez lesz a kovetkezo lepcso:) jelenleg alapozo edzest csinalok ami hozzaszoktat a rendszeres kondizashoz. ezert van mindenre keves gyakorlat. most azert csinalom meg ezt mert a munka miatt nem tudok megterhelobbre valtani, mert az izomlazas heten olyankor kell atesnem amikor nincs dolgom. lasd ket unnep kozott:)
      de aztan jon az osztas:) amugy az edzes vegere allt nem vagyunk ki:) inkabb az elejen mig bemelegszunk:)
      Te is kondizol mar kint amugy?:)

Hozzászólás